СРБИ НАРОД КОЈИ НЕСТАЈЕ

СРБИ НАРОД КОЈИ НЕСТАЈЕ

 

 

Када свет, а првенствено Срби, буду дали одговор на следећа питања, све ће да им буде јасно.

 1. Који народ нестаје већ еонима?
 2. Чија држава се смањује еонима?
 3. Над којим народом је извршен незапамћени геноцид у историји?
 4. Који народ се појавио изненада и нико не може да објасни одакле?
 5. Који народ је у том наводном европском препороду био најмоћнији?
 6. Који народ нема историју а има најстарије писмо на свету?
 7. Који народ вуче проклетство због издаје Божијег сина?

 

 

Ово су само нека од питања којима треба да се позабави комплетна људска, а посебно србска јавност и све утицајне личности Србије.

Када се дају одговори на ова питања доћи ће се до фантастичне истине.

Да кренемо редом.

Србски народ нестаје већ еонима и од некада најмногољуднијег народа на свету ( Херодот и други историчари су то забележили) свео се на око десет милиона.

Србска држава која се некада граничила са Кином на далеком истоку и западу и на југу са афричким племенима, смањила се на оно што се данас назива Србија, коју и даље комадају.

Над србским народом је извршен геноцид у три наврата у двадесетом веку. Неколико милиона Срба је страдало у првом рату, а за геноцид који је извршила Аустроугарска, заразивши Србе тифусом, никада нико није одговарао. У другом рату је страдало од ватиканско-усташке руке око два милиона Срба и за тај злочин нико није одговарао, као и за злочине по нацистичким логорима који су извршени над србским живљем. У трећем рату деведесетих нико није одговарао за злочине који су извршени над Србима и због протеривања Срба са вековних огњишта.

Срби су се наводно појавили као неписмени варвари на Балкан у шестом веку, а нико не уме да објасно одакле. Сви на вешт и глуп начин занемарују историјске чињенице које говоре да су Срби од пранастанка били на овим просторима а и шире.

У наводном европском препороду, у средњем веку, најмоћнија држава на Балкану и у целом свету је била царевина Србија, којом је управљао господар света – цар Душан. Након његовог убиства, отровао га је ватиканско-грчки клер, настала је измишљена творевина Јевропа и настао је измишљени народ Јевреји.

Само србски народ нема своју античку историју, а има најстарије писмо на свету – Словарицу. Комплетну србску историју су украли и расподелили између себе, измишљени народи, који су настали Душановим убиством, а након пада Смедерева. Тада су формирани Јевреји, Немци, Французи, Енглези, Италијани, Шпанци, Грци… Јевреји и Ватикан су отели србску духовну историју и божанства, а остали су отели србску световну историју.

Томе су допринели и подмитљиви, злобни и пуни таштине, сами Срби, ако могу тако да их назовем.

Јевреји су отишли толико далеко да су себе прогласили за Божији народ и да је Божији син био из њихових редова, па су заједно са Ватиканом фалсификовали комплетну Библију и Свето писмо, створивши чак три нове вере и религије : католичко-ватиканску, јеврејско. Кабалистичку и исламску.

Јевреји су наметнули свету грижу савести због измишљеног геноцида над измишљеним народом. Сервирали су свету да су они семити а да је цео свет антисемитски и да је против њих.

Која је то лаж.

Па Јевреји су добили своју државу и имају моћ и богатство.

Срби немају ништа и губе своју државу зато што су издали Србина – Божијег сина Ристу!

У ИМЕ ОЦА И МАЈКЕ И СИНА

СЛОБОДАН

Advertisements

4 одговора на “СРБИ НАРОД КОЈИ НЕСТАЈЕ

 1. Neku vrstu odgovora mnogi mogu da dokuce delimicno, ali nikako u potpunosti zbog cinjenice da raja ima obavezu da pase travu, a navodno „prosveceni“ da pametuju, filozofiraju i kao uobicajeno raji se mnoge stvari predocavaju na komplikovan ili ti kriptovan nacin, ovo su neke knjige od pojedinih autora koji sa dozom skremblovanja pokusavaju da pokrenu proces dekodiranja kod raje:
  – The Curse of Canaan by Eustance Mullins, prokletstvo od canaana, fenicana, hazara, venecijanskog crnog plemstava, trinesto pleme. Ovde se moze videti da Canaan tribe moze da zadrzi kontinuitet konstantno menjajuci sopstveni indetitet menjajuci ruho, a istovremeno na svetskom nivou vesto uz pomoc manipulacije bez konsenzusa svih svestenstva i nauke to je prakticno neizvodljivo.
  – Rape of Justice America’s Tribunal Exposed by Eustance Mullins
  – Trinesto Pleme by Artur Kestler
  – America’s Secret Establishment by Antony C.Sutton, ovde se u jednom delu navodi da tri ucesnika koji se sataju na jalti poreklo vode od plemena Canaan i da Cercil i Rusvelt imaju kroz nekoliko generacija istog pra pradedu
  – Global Tyranny Step by Step
  – Lies verses Truth Fact verses Fiction Realaty verses Hoax by Richard D.Porter – We The Sheeple samo da pasete travu, a prosveceni ce da regulisu pod kojim uslovima ce trava moci da se pase ili ti Gulag palija mogla da se pojavi, a bogami srpska komiterna ili ti srpska udba pa na svima nama raji bude bericetna sudba
  – Tragedy and Hope by Dr.Carroll Quigley, za ovu knjigu je povezana misteriozna saga, naime trecina sadrzaja ove knjige je misteriozno nestao kao i ljudi koji su zeljeli da je objave u celosti, a knjiga koja je obljavljena u skracenom izdanju pojavljuje se na svetlost dana sa zakasnjenjem koje pokriva vreme vise od jednog veka
  – Causa and Bona Fides – A Legal and Etymological study od Nenada Tesica…pozdrav

  • Слажем се, али у мом писању је све речено и сваком разумљиво и доступно… Нема компликованих објашњења јер сматрам да онај који зна треба све једноставно и просто да пренесе народу…

 2. Imaš moju podršku! Treba širiti iskru istine koju manipulanti guše!

 3. Хтели или не Бог је реалност коју Срби не желе да прихвате. Пођимо од тога да је бог створио несавршеног човека и пустио га да сазри и да се врати Творцу. Све што се не уклапа у матрицу, а Срби предњаче, шта онда очекивати него смањивање као опомену, ако опомена не успе, а неће, следи крај.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s